2022-03-22

Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden ZİRAATBİYOTEK''e Teknik Gezi

Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin üç gün sürecek teknik gezi programının ilk gününde 10. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri Ziraat Yüksek Mühendisi Ezgi ÖNAY ZİRAATBİYOTEK'e teknik gezi düzenledi.

Teknik gezi Birim Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sefer DEMİRBAŞ'ın birim tanıtım sunumunun ardından Öğr. Gör. Selen YATKIN ve Arş. Gör. İbrahim UZ'un laboratuvar ve seralardaki çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle devam etti. Teknik gezi, öğrencilerin uygulamalı olarak doku kültürü ile üretilen aronya fidanlarının aklimatizasyon aşamasına alınmasını gerçekleştirmesiyle sonlandı.