2024-04-25

Ziraat Fakültesi Yönetimi ile Naip Muhtarı ve Heyeti Ziraatbiyotek Biriminde bir araya geldi.

Fakülte Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcıları Prof.Dr. Murat DEVECİ ve  Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Araştırma ve Üretim Birimi'nde (ZİRAATBİYOTEK) öğle yemeğinde Naip köy muhtarı Mustafa BEKTAŞ ve Azalar Metin BAHADIR, Hüseyin KUŞ ve Semih SEVİNÇ ile idari personel ve akademik personel ile bir araya geldi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Araiştırma ve Üretim Birimi (ZİRAATBİYOTEK) Müdürü Doç.Dr. Hayat TOPÇU ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Selen YATKIN yeni kazanan Naip köy muhtarı ve heyetine birim hakkında bilgiler verdi ve işbirliği olanakları değerlendirildi.