2020-02-17

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü''nden Ziyaret

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Sn. Oktay ÖCAL, İl Müdür Yardımcımız Ahmet TOKGÖZ, Bitkisel üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Abdurrahman ERDOĞAN ve Şube Personelleri ile birlikte Namık Kemal Üniversitesi Tarımsal Biyoteknoloji Araştırma ve Üretim  (ZİRAATBİYOTEK) Birimimizi ziyaret ettiler. Ziraat  Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Murat DEVECİ ve birim müdürü Dr. Sefer DEMİRBAŞ ve Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm öğretim elemanları ve birim personeli Öğr. Gör. Selen YATKIN'ın katılımları ile bir toplantı gerçekleştirildi. ZİRAATBİYOTEK Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sefer Demirbaş, kurum hakkında bilgi verdi. Ziraat Fakültesi ile birlikte tarım konusunda işbirliği yapılabilecek hususların değerlendirilmesinin ardından, üretim yapılan seralar ve laboratuvarlar gezilerek, doku kültürü ile üretilen süs bitkisi, fide, fidan vb. ürünler hakkında bilgilendirme yapıldı.